Bedrift & gruppe

Konferanse, arrangement og bryllup

Vi har flotte konferanse og arrangementslokaler på Streetfood Arendal i hotellets første etasje. Streetfood Arendal er et avslappet og urbant spisested og arrangementslokale med flere matkonsepter under samme tak, bar, scene og kapasitet på 30 – 500 mennesker. 

Ta kontakt på book@hotellarendal.no eller telefon 37179720 for et tilbud på konferanse, selskap eller arrangement hos oss, eller om du ønsker en kampanjekode på overnatting til ditt arrangement.

Bedriftsavtale

Det er selvfølgelig mulig å inngå firmaavtale med oss!

Bor du ofte her på hotellet? Vi kan tilby stamgjestavtale på Hotell Arendal som passer deg og ditt behov.

Send en forespørsel på book@hotellarendal.no

Fortell gjerne litt om ditt reisemønster og ønsker, antall hotellovernattinger i Arendal hvert år, hvilke ukedager det er behov for overnatting og andre ting som betyr mye under oppholdet.

Hvis du har behov for kontorplass eller et lite møterom i kombinasjon med overnatting så er våre store dobbeltrom og store familierom velegnet, disse har møtebord for 2-6 personer og TV skjerm. 

Gruppe

Har du navneliste klar kan du bestille de rommene vi har ledig via online bestilling.

Vi tar også imot gruppereservasjoner frem i tid, med ettersendelse av navneliste når denne er klar.

Vår avdeling med kapsel / pod rom er velegnet for grupper som reiser sammen og som ønsker å dele rom. Her finnes 16 kapsler / poder med 110 cm bred seng. Dette er små rom med lavere takhøyde og to kapsler i høyden. Det er felles toalett, dusjrom og oppbevaring i fellesområdet.

Egne betalingsbetingelser gjelder, ta kontakt på book@hotellarendal.no for tilbud og mer informasjon.

Idrett

Vi har egne priser for idrettsgrupper og -arrangement.

Vi anbefaler spesielt vår sovesal avdeling med kapsel / podrom til idrettslag, kapselrom er velegnet for grupper hvor mange reiser sammen og gjerne vil dele rom. Rommene er mindre enn ordinære hotellrom med takhøyde på ca 120 cm  og to kapsler i høyden. På sovesalen har vi 16 kapsler/ poder, samt flere felles toalett og dusjrom og låsbar oppbevaring for bagasjen i fellesområdet.

Ta kontakt med oss på book@hotellarendal.no for mer informasjon.

Møterom

Hotellet har utradisjonelle og urbane konferanselokaler og møterom på Streetfood Arendal i hotellets første etasje med plass til 30 –  250 personer, samt flere hotellrom som egner seg godt til kontorplass eller møterom for 2-6 personer. Møterom kan leies for dagen, eller kombineres med overnatting. I tillegg finnes et selskapslokale og møterom med plass til 30 – 100 personer.

Vi har 9 hotellrom med 55 tommers TV skjerm, møtebord og lite kjøkken med kokeplater, kjøleskap og frys. Her kan du se bilder og finne mer informasjon om stort dobbeltrom og familierom med kjøkken 

Ta kontakt på book@hotellarendal.no for bestilling eller et uforpliktende tilbud på konferanse, møterom, kontor eller selskapslokale. 

Selskapslokale/ julebord

Vi kan tilby selskapslokaler med kjøkken som passer fint for 20 til 70 gjester, med overnatting på Arendals nyeste hotell. Dere kan selv ordne dere med mat eller bestille tapas gjennom vår samarbeidspartner Smag & Behag. Det er ikke skjenkebevilling i lokalet, så her kan dere selv ta med de drikkevarene dere ønsker.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på book@hotellarendal.no.

HJELP!

Jeg fant ikke svar på det jeg lurte på!

Ta kontakt på book@hotellarendal.no eller chat, så hører du fra oss snart.