Tilbud

Helgetilbud

I perioder med god kapasitet senker vi prisene i helgene. Sjekk prisen på vår bookingside.

Månedsleie

Ser du etter leilighet eller korttidsleie med sentral beliggenhet? Om du er student, prosjektarbeider eller bare søker ly mens egen bolig pusses opp, så tilbyr vi hotellrom med og uten kjøkken for månedsleie.

Alle rom har nytt moderne bad, seng, skrivebord med stol og gratis Wi-Fi. Ved månedsopphold blir rommene rengjort ukentlig.

Send oss en e-post på book@hotellarendal.no for tilbud og reservasjon.

Selskapslokale/ Julebord
Vi kan tilby selskapslokaler med kjøkken som passer fint for 20 til 70 gjester, med overnatting på Arendals nyeste hotell. Dere kan selv ordne dere med mat eller bestille tapas gjennom vår samarbeidspartner Smag & Behag. Det er ikke skjenkebevilling i lokalet, så her kan dere selv ta med de drikkevarene dere ønsker.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på book@hotellarendal.no.
Høstferie på Sørlandet

Du forbinder kanskje Arendal med sommer, sol og skjærgårdsidyll, men den koselige byen er et topp sted å ha som utgangspunkt for en spennende ferie også på høsten. Hos oss på Hotell Arendal bor du billig og sentralt med masse å finne på i området, og bare 40 minutter fra Dyreparken i Kristiansand.

 

Sjekk våre 6 tips til høstferie på Sørlandet:

 

1. Gå på stormjakt på Raets mest værutsatte rullsteinsstrender og kjenn på værets enorme krefter. Når regnet pisker deg i fjeset og havet dundrer inn, da kjenner du at du er til. Og så fortjener du jo virkelig en varm kakao foran peisen etterpå.

 

2. Ved litt bedre vær er klatreparken Trollpark Hove en innertier der du får testet høydeskrekken på seks ulike klatreruter oppe i trærne. Du kan bryne deg på flere zipliner, stiger, svinger, hopp og balanseaktiviteter mens du er trygt sikret med klatreutstyr og hjelm.

 

3. Stisykling er en annen aktivitet som kan få blodet til å bruse litt. Ta turen til Tungvekteren – et nettverk av terrengsykkelstier bare 5 minutter fra Arendal sentrum. Her finnes det utfordringer både for nybegynneren og den drevne, med alt fra korte løyper, terrengparker med hopp og doseringer. På hotell Arendal kan du parkere sykkelen din i bakgården.

 

4. Arendal kan også by på kulturopplevelser. På det kulturhistoriske museet Kuben blir det høstferieverksted der barna kan lage lykter, en egen utstilling laget for barn og skattejakt. Vitensenteret er et opplevelses- og læringssenter der barna kan konkurrere, leke, spille og eksperimentere. På Arendals bymuseum Kløckers hus kan du oppleve et herskapelig hjem fra gamle dager og se verdens største samling av flaskeskuter!

 

5. Bare 40 minutter unna Arendal sentrum ligger Dyreparken i Kristiansand. Der er det ekstra masse gøy som skjer i høstferien, med blant annet ”Skumle dager” og dyrepresentasjoner. Både det store badelandet Aquarama og Dyreparkens badeland holder også åpent i høstferien.

 

6. Sist, men ikke minst; Arendal sentrum er et trivelig sted å bare være.

Munker på Strand café er obligatorisk. Sjekk ut den nye glassheisen, og den spektakulære utsikten fra toppen. Spis lunsj og få med deg noe lekkert interiør fra Wood and Food på torvet, eller shop secondhand og ta deg en deilig pause på Unwrapped. På Tromøybryggeriet Drum brews lille ølutsalg i Torvgaten finner du lokale og artige varianter du kanskje ikke har smakt, og den lille sjokoladefabrikken Heimdal har mye deilig lørdagsgodt for store og små.

 

Hos oss får du rimelig overnatting midt i Arendal sentrum. Sjekk ut våre mange romtyper her.

"Faulty Towers The Dining Experience" på Kulturhuset med overnatting

«Faulty Towers The Dining Experience» har vært en kjempehit over hele verden og 24. november har du sjansen til å oppleve dette interaktive showet på Arendal Kulturhus!

Du får servert en 3-retters middag i ekte Faulty Towers-stil – en helaften du sent vil glemme.

I samarbeid med Kulturhuset tilbyr vi nå en fin-fin pakkepris på show, 3-retters middag og overnatting.

Bestill rom her, og bruk bookingkode: FT2411 eller send en e-post til book@hotellarendal.no

HJELP!

Jeg fant ikke svar på det jeg lurte på!

Ta kontakt på book@hotellarendal.no eller chat, så hører du fra oss snart.